بیماری ام اس با مصرف کاکائو کمتر میشود؟مصرف کاکائو و دچار نشدن به بیماری ام اسمصرف کاکائو و فواید آن برای دچار نشدن به بیماری ام اسچه ماده ایی در کاکائو است که باعث کم شد
در یک پژوهش تازه که در انگلیس و ایتالیا انجام شد نشان داده شد آن دسته از مبتلایان به بیماری ام اس که هر روز شیر کاکائو مینوشند کمتر دچار خستگی میشوند.
ماده فلاوونویید موجود در کاکائو که یک آنتی اکسیدان است و باعث کاهش التهاب میشود درد و خستگی را کم میکند؛ هر چه شیر کاکائو مقدار بیشتری فلاوونویید داشته باشد خستگی و درد را کمتر میکند.
این ماده روی بهبود خُلق، شناخت، یادگیری و حرکات فیزیکی بیمار تاثیر مثبت دارد.
درباره این سایت