خرد شدن سیر و مقوی شدن آنرابطه مستقیم خرد شدن سیر با بهتر شدن آنسیرو فواید آن هنگام خرد شدنچرا باید سیر را خرد ک

حقیقات نشون داده که له کردن یا خرد کردن سیر و ۱۰ دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث می‌شه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید می شود

+ آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون می شود موجب ضد عفونی شدن ریه ها ، معده و پوست می گردد


مشاوره سلامتیمشاوره سلامتی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرمای بی پایان Search and Replace ممبر98 فروشگاه اینترنتی آهنک معرفی تولید کنندگان انواع سنگ نما جشنواره بین المللی پرواز Michelle مجله تفریحی خبری سرگرمی فال روز 24 پرفروش‌ترین‌های عطر و ادکلن اشعار رز